کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
پیلگون
تعداد برنامه ها: 9456 | مشاهده و دانلود: 765949850 | آخرین بروزرسانی: 1403/08/15 | اعضاء: 319380 | نظرات: 38031
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 وفات شهادت گونه حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها تسلیت باد 💐

خبر خوشی در راهه...گوش بزنگ ما باشید

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

«گوگل مپس» چگونه ترافیک را پیش‌ بینی می‌کند؟

نقشه‌ی گوگل از جمله‌ی سرویس‌های کاربردی و پرطرفدار است که علاوه بر امکان مسیریابی، می‌تواند ترافیک جاده را هم نمایش دهد. اما گوگل چگونه ترافیک جاده‌ها و خیابان‌ها را درک می‌کند؟

به گزارش سافت گذر به نقل اززومیت؛ گوگل مپس از سه رنگ سبز، زرد و قرمز برای نمایش وضعیت جاده‌ها از نظر ترافیک استفاده می‌کند. این سه‌رنگ به ترتیب برای نمایش وضعیت آرام جاده، ترافیک روان و ترافیک سنگین بکار برده می‌شوند. استفاده از وضعیت نمایش رنگ‌ در جاده‌ها علاوه بر مسیریابی، راهکاری است که در رسیدن سریع‌تر به مقصد نقش بسیار پررنگی دارد؛ اما به‌واقع گوگل چگونه قادر است تا ترافیک خیابان‌ها و جاده‌های موجود در مسیر را به دست آورد؟

گوگل برای پیش‌بینی وضعیت ترافیک مسیر از دو روش استفاده می‌کند. یکی از منابع اطلاعاتی گوگل، تاریخچه‌‌ی ثبت شده از مدت زمان مورد نیاز برای طی مسیر در ساعات و روزهای مختلف است، یعنی گوگل براساس داده‌های موجود از مجموع کاربرانی که این مسیر را در ساعات و روز‌های مشخصی طی کرده‌اند، ترافیک را پیش‌بینی می‌کند. روش دومی که گوگل از آن استفاده می‌کند، استفاده از سنسورها و همچنین تلفن‌های‌هوشمند است که سرعت حرکت خودروها در خیابان‌ها را مشخص می‌کنند.

گوگل مپس در اوایل کار خود به استفاده از سنسورهای ترافیکی نصب شده در جاده‌ها بسنده کرده بود. این سنسورها غالبا توسط دولت در خیابان‌ها و جاده‌ها نصب می‌شوند که بیشتر جنبه‌ی کنترلی داشته و در برخی موارد نیز برای جمع‌آوری داده‌های ترافیکی مورد استفاده قرار می‌گیرند. سنسورهای مورد استفاده معمولا از نوع مادون قرمز یا لیزری هستند که با استفاده از روش‌های مشخصی سرعت و سایز خودروی در حال حرکت را محاسبه کرده و به سرور‌های مرکزی ارسال می‌کنند.

علاوه بر اینکه این اطلاعات به‌عنوان داده‌های آنی مورد استفاده قرار می‌‌‌گیرند، می‌توان از آن‌ها به‌عنوان پایگاه داده‌، برای استخراج اطلاعات ترافیکی به منظور پیش‌بینی وضعیت جاده در ساعات مشخص استفاده کرد. اما علی‌رغم سهولت استفاده از داده‌های حاصل، محدودیت در استفاده از سنسورها مشکلی است که وجود روش دیگری را می‌طلبد. سنسورها معمولا در جاده‌ها و بزرگ‌‌راه‌ها استفاده می‌شوند و نمی‌توان در داخل شهر چنین سنسور‌هایی را مشاهده کرد.

 از سال ۲۰۰۹، گوگل برای بالا بردن صحت اطلاعات ارائه شده، روش دیگری را نیز مورد استفاده قرار می‌دهد. زمانی که کاربران گوشی‌های هوشمند اندرویدی اپلیکیشن گوگل مپس را در حالت فعال بودن جی‌پی‌اس، اجرا می‌کنند، تلفن‌هوشمند داده‌هایی را بصورت خودکار برای گوگل ارسال می‌کند که شامل سرعت حرکت کاربر در مسیر مشخص است. گوگل‌مپس همیشه در حال دریافت این اطلاعات است. با ترکیب اطلاعات حاصل از گوشی‌های‌هوشمند کاربران و استفاده از آن‌ها در ساعات و روز‌های متفاوت، رنگ مسیر‌ها روی نقشه برای کاربران نمایش داده می‌شود.

با توجه به روش‌های مورد استفاده توسط گوگل، می‌توان چنین نتیجه گرفت که در صورت بالارفتن تعداد کاربران گوگل مپس، دقت اطلاعات ارائه شده توسط گوگل‌مپس نیز افزایش خواهد یافت، چراکه این سرویس با محاسبه‌ی میانگین سرعت حرکت خودروها نتایج را در اختیار کاربران قرار می‌دهد، از این‌رو کثرت داده‌های دریافتی منجر به بالا رفتن صحت اطلاعات خواهد شد. در صورتی که اطلاعاتی در مورد ترافیک جاده‌ای در اختیار نباشد، گوگل‌مپس آن مسیر را با رنگ خاکستری نمایش می‌دهد.

با تصاحب کمپانی Waze در سال ۲۰۱۳، گوگل از المان‌های انسانی نیز برای افزایش اطلاعات ارائه شده توسط گوگل‌مپس استفاده می‌کند. رانندگانی که از اپلیکیشن Waze استفاده می‌کنند، می‌توانند با گزارش موارد موجود در جاده، همچون تصادف، خودروهای خراب شده، دوربین‌های کنترل سرعت و سرعت‌گیرها، گوگل را در ارائه‌ی اطلاعات بهتر و در نتیجه افزایش قدرت مسیریابی این سرویس یاری دهند.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 23507 گروه خبری: اخبار نرم افزار منبع خبر: zoomit.ir تاریخ خبر: 1393/08/18 تعداد مشاهده: 1718
سافت گذر